Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Тина Търнър планирала по-голямо погребение от това на Арета Франклин

Шоу

Тина Търнър планирала по-голямо погребение от това на Арета Франклин

Тина Търнър планирала по-голямо погребение от това на Арета Франклин - Tribune.bg
Снимка:

Легендарната дива Тина Търнър приживе лично е планирала по-голямо погребение от това на Арета Франклин, след като е разбрала, че има здравословни проблеми, съобщават американските медии. Припомня се, че в продължение на десетилетия двете певици не са били в добри отношения и между тях е имало "разгорещено съперничество в музикално отношение".

"Не се страхувам от мисълта, че ще умра", изтъква в свое интервю Тина Търнър.

Медиите зад океана припомнят, че родената в Тенеси звезда, започва кариерата си от нощните заведения на Сент Луис, а я завършва с общо седем статуетки от Националната академия за звукозапис на САЩ. Те предполагат, че още след като изпълнителката на "Respect" и носителка на общо двадесет престижни награди "Грами" - Арета Франклин, почива през 2018 г., Тина е предприела стъпки, за да не й позволи да я задмине дори в смъртта.

По онова време Тина вече се бори с известни усложнения, започнали след трансплантацията на бъбрек, дарен ѝ от нейния съпруг Ервин Бах

Враждата между двете певици избухва, след като Бионсе определи Търнар като кралица в рамките на церемонията по връчване на отличията "Грами" през 2008 г., което не се прие добре от Арена, изказала се впоследствие публично за ситуацията, описвайки я като "проява на безвкусица".


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати