Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Това, което виждате в изображението, отразява вашето вътрешно състояние

Шоу

Това, което виждате в изображението, отразява вашето вътрешно състояние

Снимка:

Този тест определя 95% от вътрешното ви състояние! Какво е това, което първо виждате в изображението. Вижте по-долу отговорите.

1. Спукана на две плоча

Чувствате, че ви липсва енергия. Може да сте уморени и нещата не са такива, каквито бихте искали. Може да е време да направите почивка в живота си и да промените курса си, а може би не. Не ви достига време и вътрешна хармония. Бъдете внимателни и се вслушайте какво ви казва вътрешния ви "Аз".

 

2. Два гневни лица едно срещу друго

Може да изпитвате гняв по отношение на друг човек или дори към себе си. Можете също така да се каже, че живеете живот, в който няколко аспекта на вашата личност не могат да се помирят и съгласуват помежду си. Например, част от вас може да иска да пътувате по света, а друга част от вас може да иска да създадете семейство. Трябва да се опитате да успокоите това състояние и да определите какво чувствате. Слушайте сърцето си.

 

3.Червен кръг

В този момент в живота си вероятно мислите повече за себе си, отколкото за другите. Това не е непременно нещо лошо. Може би сега сте на етап, когато е необходимо да изследвате, да опознаете по-добре себе си, да разберете какво искате. И това е наистина добро! Просто бъдете внимателни, за да не престанете да изпитвате съчувствие към другите и да не сте прекалено погълнати от себе си. Защото самолюбието и егоизмът не са едно и също нещо.

 

Автор: Ивелина Пенчева - астролог,

автор на книгите "Астрология на съдбата" и "Тайнството живот"  


Коментари (2)

Ели Аз виждам бяла ключалка. За нея нищо не е казано!
13.12.2018 00:34 / Отговор
Ивка Аз също!
14.12.2018 23:05

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема