Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Цеци Красимирова се сгоди на годишнината от смъртта на Косьо Самоковеца (СНИМКИ)

Шоу

Цеци Красимирова се сгоди на годишнината от смъртта на Косьо Самоковеца (СНИМКИ)

Снимка:

Новият избраник бил известен като Краля на марихуаната

Цеци Красимирова се сгоди на годишнината от смъртта на Косьо Самоковеца. Преди 15 години Константин Димитров беше застрелян с два куршума в Амстердам. Тогава пострада и самата Цеци Красимирова. Куршум влезе през дясната ѝ вежда и заседна на сантиметър от артерия, близо до мозъка.

На същия ден, но 2018 година, Цеци Красимирова написа във Фейсбук:“Днес е моят ден...Моят Специален ден. Денят, в който Бог ми даде втори шанс да живея. Моят втори рожден ден. Изминаха 15 години от ужаса, болката, страха, загубата, които преживях там ... на онова място в Амстердам. Този обрат в живота ми ме направи това, което съм днес. Силна. Вярваща, Благодарна за всеки миг за всеки ден, фокусирана само и единствено върху това, което ми носи радост и мир…“ Няколко часа по-късно Цеци Красимирова публикува и снимка на годежен пръстен.

Избраникът на Красимирова е мултимилионерът Майкъл Струмейтис, съобщават от eva.bg Той бил собственик на най-голямата компания за органични земеделски добавки в света. Струмейтис отглежда и огромни количества марихуана за медицински цели и напористо рекламира продукцията си в Инстаграм, като често позира с джойнт в ръка. Известен е и с прякора Краля на марихуаната.  

Годежният пръстенГодежният пръстен

 


Коментари (1)

Лъчо И все пак можеше да се постарае малко с ръцете !
04.12.2019 23:48 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема