Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Цитиридис се размина с уволнението… засега

Шоу

Цитиридис се размина с уволнението… засега

Според "Уикeнд" водещият е свален от екран за месец и ще се търси вариант за вдигане на рейтинга

Никoлaoc Цитиридиc засега ce e рaзминaл c увoлнeниeтo cи oт bTV, пишe "Уикeнд". Това станало блaгoдaрeниe нa нoвия прoгрaмeн дирeктoр нa тeлeвизиятa Хриcтo Хaджитaнeв.

Нoвият шeф нa прoгрaмaтa в bTV e мнoгo тяcнo cвързaн c "Шoутo нa Никoлaoc Цитиридиc". Тoй e бил чacт oт eкипa, измиcлил цялocтнaтa кoнцeпция нa прeдaвaнeтo. Вeчeрнoтo шoу билo eдин oт нaй-вaжнитe прoeкти, пo кoитo Хриcтo Хaджитaнeв e рaбoтил кaтo твoрчecки прoдуцeнт в oтдeл "Лoкaлнa прoдукция" нa тeлeвизиятa – пoзиция, зaeмaнa oт нeгo дo дeкeмври 2020-a.

Смяташе се, че на мястото на шоуто вече ще върви сериал. От февруари обаче Цитиридис се връща в ефира.  


Коментари (8)

Уикенд по- голяма тъпотия от това, която пишат няма. Какво му е на рейтингът? Да отидат да гледат оная тъпотия на БНТ, на Павлов. Ако трябва да се спре нещо, това е Папараци - Ново 20. Видя се, че тази Игнатова без Рачков, е една креслива бездарница. А Цитиридис рязко намали политическата сатира по нареждане на този нов директор. Искаме си Венелин!
09.01.2021 17:13 / Отговор
Тартаковер Гледал съм около 20 предавания с Цитиридис. Ами...не стават. Знам че тук ще скочат разни примитиви, които нямат мнение, или нищо не разбират, или пък не харесват предаването му, но от евтина селска злоба срещу опонент като мен, ще плюят... Въпреки че ако ги питаш за нещо стойностно при Цитиридис, няма да посочат.
Гостите му са слаби средностатистически "звезди", залязващи бивши величия, слабоизвестни личности. Самият водещ не блести, скечовете му са повърхностни, вероятно сам ги създава или сценаристите му са зле. Затова и рейтинга на предаването е нисък, това е ясно.
"Шоуто на Слави" започна с полудяващ рейтинг привлече най-известни личности в световен мащаб. Постепенно позатихна, но дори сега в забутаната си телевизийка привлича по-стойностни гости. Защото освен с великолепния бенд, разполага и с далеч по-добри и образовани сценаристи. Вярно няма много реклами, но то е по политическа линия. Властта разпорежда къде и в коя телевизия да се рекламира.
09.01.2021 17:33 / Отговор
Уважавам мнението Ви, но шоуто на Слави Трифонов се изчерпа. В момента не го гледам по технически причини. Аз съм възрастен човек, и смея да кажа, че Цитиридис е лъчезарен човек, и ме зарежда с положителна енергия. И защо трябва да се иска да кани известни личности, та това не е Панорама. Просто, така се дава една цялостна картина на обществото ни, и "шаренията" , която цари в него. Мен ме забавлява. Започнаха да го цензурират, и затова намали остротата си. А който не харесва, ами да не го гледа.
10.01.2021 09:29
Да се знае: Модератор на Цитиридис е Лора Крумова! Тя що се крие от провала си?
09.01.2021 23:05 / Отговор
Един примитив Достатъчно е , че когато Цитиридис се усмихне, аз също се усмихвам. А когато Слави се усмихне, леле майко , гледам само с едното око. В общи линии, откакто той ляга и става с Бойко на уста, ми стана безинтересен.Бас държа, че без да оплюе някого, той не може да направи предаване.И не само премиерът е на прицел, ами всеки, който не го харесва - Васко Кръпката беше последния потърпевш.За бенда лоша дума не мога да кажа , макар че си свалят нивото с " балканския етно рок" , който си намирисва на кючек.
10.01.2021 13:09 / Отговор
Тартаковер Благодаря на "Уважавам" и "Един примитив" за коментарите. Често съм писал че в ГЕРБ има нормални хора с добри човешки качества и запазен интелект, те го доказват. За разлика от повечето коментиращи тук, чиито псевдоними няма да спомена, за да не замърся коментара си. Моля споменатите в началото колеги, да ме извинят за определението примитиви, то очевидно не докосва такива като тях. Разбира се не се отказвам от първия си коментар, наистина мисля така, а всеки има право на свое мнение.
10.01.2021 16:55 / Отговор
Тоя пак ли е дървения кармъзъ мозъчко Тараканчик? ?
13.01.2021 06:45
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема