Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. ТВ-шарж за инфекционист №1 в САЩ донесе номинация за „Еми“ на Брад Пит

Шоу

ТВ-шарж за инфекционист №1 в САЩ донесе номинация за „Еми“ на Брад Пит

Снимка:

В скеч за д-р Антъни Фаучи Пит се подигра с мерките срещу коронавируса на Тръмп

ТВ-шарж за инфекционист №1 в САЩ, донесе номинация за „Еми“ на Брад Пит. Създадена през 1949 г., „Еми” е награда на Американската телевизионна академия за отлични постижения в телевизионната индустрия, обхващаща множество сектори - от писане на сценарии и режисура до дизайн на продукцията.

Номинациите за наградите „Еми“ бяха представени във вторник, разкривайки дълъг списък от телевизионни предавания, сериали, актьори, режисьори, писатели и други видни участници в телевизионната индустрия, които се състезават за една от най-желаните награди в индустрията.

Сред отличените кандидати беше и Брад Пит, с представянето си през април в „Събота вечер на живо” (SNL) в скеч като д-р Антъни Фаучи - инфекционист №1 в САЩ. Пит изобрази известния американски лекар и имунолог, правейки шарж в подигравателен стил към мерките срещу коронавируса в САЩ на президента Доналд Тръмп.

Интересното е, че самият Фаучи веднъж е споделил, че би искал да бъде изобразен от Пит и когато телевизионният шарж е пуснат в ефир, имунологът е похвалил актьора за представянето.

„Мисля, че се справи страхотно. Искам да кажа, че съм голям фен на Брад Пит и това е причината, когато хората ме питат кой бих искал да ме играе, споменавам Брад Пит, защото той е един от любимите ми актьори. Мисля, че се справи чудесно ", споделил Фаучи за комедийното превъплъщение на Пит в неговия образ, цитирано от CNN.

Пит е номиниран като изключителен гост актьор в комедийния сериал, заедно с Люк Кирби от „Чудната госпожа Мейзел“, покойният Фред Уилард от „Модерно семейство“, Дев Пател от „Модерна любов“, както и Адам Драйвър и Еди Мърфи в SNL.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема