Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Учени: Колкото ти е по-голям бицепсът, толкова ти е по-малък "жезълът"

Шоу

Учени: Колкото ти е по-голям бицепсът, толкова ти е по-малък "жезълът"

Снимка:

Интензивните тренировки водят до необратими последствия за мъжкото достойнство

До любопитно заключение са стигнали учените от университета в Централна Флорида, които са направили изследване на влиянието на тренировките върху мъжкото достойнство. Размерът на бицепса е обратно пропорционален на мъжкия полов орган. Изследването е публикувано в сп. “Фадърли”.

Екипът от учени е констатирал, че интензивните тренировки водят до необратими изменения в размера на другата важна част за мъжете. Големите и системни физически натоварвания намаляват притока на кръв в тази част на тялото, което в перспектива дори намалява размера.

Като пример изследователите посочват, че при загуба на всеки пет килограма излишно тегло се губят от 1 до 3 сантиметра дължина на пениса. Така колкото по-жестоко е блъскането във фитнеса, толкова по-незадоволителни са други сантиметри.

Въпреки констатацията, учените припомнят, че спортът е от изключително значение. Фитнесът укрепва сърдечносъдовата система и позволява на мъжете да достигат по-бързо до ерекция.  


Коментари (2)

Анон Да ви прата снимка на Бари да видим ?
23.12.2018 00:09 / Отговор
Распутин Тренировките водят до покачване на мускулна маса, а не на мазнини, така че не се излагайте с тия просрани статии...
06.01.2019 08:12 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема