Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Уил Смит удари шамар на Крис Рок на Оскарите (ВИДЕО)

Шоу

Уил Смит удари шамар на Крис Рок на Оскарите (ВИДЕО)

Уил Смит удари шамар на Крис Рок на Оскарите (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Причина стана шега за бръснатата глава на съпругата на Уил Смит

Шамар беляза церемонията по Оскарите. Заради шега с бръснатата глава на съпругата на Уил Смит- Джейда Пинкет - актьорът удари  Крис Рок. 

БГНЕСБГНЕС

„Джейда, обичам те, редник Джейн 2... Нямам търпение да го гледам“, беше провокативната му реплика. В момента, който предизвика неловко мълчание и объркване, Смит се приближи до Рок и му удари шамар, преди да се върне на мястото си до Джада, крещейки ругатни.

„О, уау! Уил Смит току-що ми удари шамар“, реагира Рок. В отговор той получи и предупреждение.

„Дръж името на жена ми далеч от ш*баната си уста“, изкрещя Смит на сцената към него. Според много източници, обаче, шамарът е инсценировка. Джейда Пинкет Смит, която също е актриса, страда от алопеция и публично разкри диагнозата си през 2018 г. Болестта е свързана със засилен косопад, при който косата може да пада изцяло или на отделни петна.

 Уил Смит, който взе Оскар за главна мъжка роля за филма „Методът Уилямс“, разказващ за бащата и треньор на сестрите, тенис шампиони - Винъс и Серена Уилямс - продължи да бъде емоционален и след шамара. При получването на статуетката си той се просълзи и извини на  Академията и колегите си.

Искам да се извиня на Академията и на колегите ми. Аз не плача, защото спечелих награда, а заради това, че мога да насоча вниманието към целия екип и актьорски състав на „Методът семейство Уилямс. Изкуството имитира живота, сега съм като лудия баща, точно както го играх във филма. Любовта ви кара да вършите лудости. Това е сложен момент за мен.“

„Моля, поканете ме отново!“, каза отличеният актьор.

Киноакадемията на САЩ осъди инцидента с шамара. „Академията не одобрява насилието под каквато и да е форма", се посочва в туита. „Тази вечер сме щастливи да празнуваме и почетем победителите в 94-ата церемония на наградите на академията, които заслужават този момент на признание от колегите си и от любителите на киното по света”. В съобщение до медиите полицията на Лос Анджелис заяви, че ако Крис Рок подаде жалба, инцидентът може да бъде разследван.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети