Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. В продължението на „Лудия Макс: Пътят на яростта” по-млада актриса ще изиграе Фюриоза

Шоу

В продължението на „Лудия Макс: Пътят на яростта” по-млада актриса ще изиграе Фюриоза

Снимка:

Чарлийз Терон приема трудно замяната ѝ

Режисьорът Джордж Милър, който работи върху продължението на „Лудия Макс: Пътят на яростта”, иска по-млада актриса за ролята на главната героиня – Фюриоза.

През май Милър потвърди, че разработва отделен филм за героинята от „Лудия Макс: Пътят на яростта”, в която публиката се влюби до голяма степен благодарение на Чарлийз Терон. За новата лента вече се търси по-млада актриса, около 20-годишна, защото носителката на "Оскар" Терон през август ще навърши 45 години.

Чарлийз Терон сподели пред THR огорчението си от това, че няма да участва в продължението на „Лудия Макс: Пътят на яростта”.

"Да, трудно е да го приема, разбира се. Много ми харесва тази героиня и съм благодарна, че участвах в създаването на образа ѝ. Тя винаги ще означава много за мен. Разбира се, бих искала тази история да продължи, но ако Джордж вярва в противното, аз му се доверявам”, увери Терон.

Някои критици припомнят и трудното взаимодействие, което Терон осъществява с колегата си Том Харди в лентата от 2015 г., както и обясняват с този факт решението на режисьора Джордж Милър относно бъдещата кинопродукция.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема