Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. В жегата немец кара мотопед само по каска и сандали

Шоу

В жегата немец кара мотопед само по каска и сандали

Снимка:

Полицията пусна негови снимки в Twitter

Немец кара мотопед само с каска и сандали. Причината – горещината в Германия. Все пак мъжът е бил предупреден от полицията. Полицията в Бранденбург пусна в Twitter две снимки на голия мъж и пита ползвателите на социалната мрежа как биха определили случката.

„Защото сме безмълвни“, пишат полицаите и са добавили хаштаговете #heat, #safetyfirst и #livingontheedge.

Веднага се изсипали много запитвания дали човекът не е нарушил някакви правила, и полицията изясни, че не е незаконно да обикаляш гол публично, стига някой да не подаде оплакване срещу това, пише БГНЕС.

Жени, които са били без горнище на река Исар в Мюнхен, са имали проблем. Стигнало се е до скандал, когато петима напълно облечени охранители се приближили до тях, за да им кажат да си сложат горнищата на банските, съобщава в. „Зюддойче“.

Няколко други плажуващи наблизо са застанали на страната на жените, като един от тях казва пред вестника: „Свалихме си бикините от солидарност“.

При разрастването на дебата за инцидента, който се случи през уикенда, партията на Зелените отнесе въпроса до градския съвет на Мюнхен.

„За мен това е неразбираемо, защо след като мъжете могат да лежат на слънце голи до кръста, жените да не могат“, каза Доминик Краузе, която е сред инициаторите на дебатите в съвета.

От Християнсоциалния съюз, консервативните баварски съюзници на канцлера Ангела Меркел, застанаха на друга позиция и вместо това внесоха спешно предложение в сряда, изискващо къпещите да си сложат „бански костюми, които напълно покриват основните им полови органи“, освен в район, специално определен за нудисти.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема