Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Васил Найденов, Веселин Маринов и Орлин Горанов пеят навръх Нова година по БНТ

Шоу

Васил Найденов, Веселин Маринов и Орлин Горанов пеят навръх Нова година по БНТ

Васил Найденов, Веселин Маринов и Орлин Горанов пеят навръх Нова година по БНТ - Tribune.bg
Снимка:

Екипът, заснел новогодишната програма на БНТ, ще записва тази седмица и благотворителния концерт „Българската Коледа“

Васил Найденов, Веселин Маринов, Орлин Горанов - най-големите звезди в българската естрада, ще са част от новогодишния концерт на БНТ на 31 декември, съобщава „24 часа“.

За първи път от години насам той ще бъде излъчен на запис, след като Столичната община се отказа да го организира на живо на площад „Княз Александър Първи“ заради пандемията от COVID-19.

Впрочем снимките на новогодишната програма на БНТ приключиха в събота, 12 декември. Тя ще е в две части, едната от които е наречена „Щръклица“ (така се казва и един от спектаклите на Сатиричния театър със Стоянка Мутафова в ролята на стрина Гена).

В програмата, в която са поканени за участие едни от най-известните български артисти, се включва и Виктория Георгиева, избрана да представи страната ни на Евровизия. Водещи са Руслан Мъйнов и Александра Сърчаджиева.

Екипът, заснел новогодишната програма на БНТ, ще записва тази седмица и благотворителния концерт „Българската Коледа“.

Благородната инициатива, организирана от президентството, също няма да е пред публика и с излъчване на живо за първи път, откакто е създадена.

„Президентската институция, БНТ и Нова телевизия са съучредители и съорганизатори на „Българската Коледа“. По традиция всяка година БНТ, Нова телевизия или bTV излъчват на ротационен принцип концерта. Тази година той ще бъде излъчен по БНТ на 25 декември, а при възможност и в ефира на другите телевизии през следващите дни в съответствие с техните програмни схеми“, обясниха от „Дондуков“ 2.

Кои изпълнители се включват в концерта, ще бъде оповестено след записването му. Причината е, че коронавирусът прави непредсказуеми плановете и отправените покани към гостите и музикантите за участие в „Българската Коледа“.                                                                                                                                                                                                                                                                      


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети