Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Вижте „скандалното“ облекло на туристка, заради което едва не я свалиха от самолет (СНИМКА)

Шоу

Вижте „скандалното“ облекло на туристка, заради което едва не я свалиха от самолет (СНИМКА)

Снимка:

Дрехите на момичето вероятно са се видели „оскърбителни“ на друг пътник

22-годишната Емили се отправя на почивка със свои близки към топла дестинация. Тя хваща полет от Бирмингам до Тенерифе на „Кук Еърлайн“. Пътешествието към най-големия канарски остров предразполага момичето да се облече леко – с ленен панталон и изрязан топ. Това което не очаква обаче е, че ще мине без проблеми летищните власти и паспортния контрол, ще се качи на самолета… и ще я заплащат да я свалят.

Емили О'КонърЕмили О'Конър

Последвалия тормоз решава да разкаже в социалните мрежи.

„Казаха, че ще ме свалят от самолета ако не се „покрия“ и че „оскърбявам“ другите пътници с „неподходящото си облекло“. Четирима души от екипажа ме наобиколиха и тръгнаха да свалят куфара ми и мен“, разказва премеждията си Емили.

Възраженията ѝ срещат стена – и в екипажа, и в останалите пътници.

„Питах дали наскърбявам някого, никой нищо не каза. Екипажът посегна към чантата ми, а пътник започна да крещи „Млъквай жалка жено! Сложи ш*ибаното яке!“ Никой нищо не му каза“, разказва момичето.

В крайна сметка Емили получава яке назаем от братовчед си и остава в самолета.

С дни закъснение, но получава и извинение от авиокомпанията. Говорител на превозвача заяви, че „колегите му са можели да се справят и по-добре със ситуацията“.  


Коментари (1)

Юлиан Продтотията в западна Европа на ниво мюсолманството в размах крайно време е Европа да се изчисти от тия антиевропейски елементи или нищо добро не я чака
15.03.2019 02:26 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема