Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Волочкова осъди шофьора си, отказал ѝ секс

Шоу

Волочкова осъди шофьора си, отказал ѝ секс

Снимка:

Бившата балерина му дала пари на заем за погребение, но майка му била жива

Бившата руска балерина Анастасия Волочкова съобщи, че шофьорът ѝ Александър Скиртач е признат за виновен по обвинение в измама и е осъден на три години затвор, пише БЛИЦ.

Той обвинява шефката си, че се е домогвала сексуално до него и твърди, че именно отказът му да бъде интимен с нея, е причината тя да се обърне към съда.

Волочкова твърди, че е била измамена. "Той е мошеник и си получи заслуженото. И още повече - наказан е от съдбата и от Бог. Прелистих тази страница от живота си и се радвам, че умението ми да отстоявам истината и да се боря за нея не ме подведе", твърди балерината.

"Тя ми предлагаше да правим секс. Казваше: "Хайде, почини си от своето семейство, остани тук при мен няколко дни. Както седеше и ми казваше - искам те. И от нейните сътрудници ясно разбрах, че всички мъже, които са работели за Волочкова, са преспивали с нея, само аз не", твърди шофьорът.

Шофьорът взел от Волочкова 205 хиляди рубли на заем уж за погребението на майка си, която се оказала жива. Освен това мъжът крадял от парите, които Волочкова му давала за плащане на режийните разноски по нейния имот.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема