Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Мисис Баба се развежда с кмета на Стрелча, хванала го, че кръшка

Шоу

Мисис Баба се развежда с кмета на Стрелча, хванала го, че кръшка

Снимка:

Тайни чатове с други жени издали Стойно Чачов

Мисис Баба – Доника Василева -  се развежда с кмета на Стрелча – Стойно Чачов. Това съобщи самата тя във Фейсбук. 

Хубавицата е изловила мъжа си в поредица от изневери като е открила тайните му чатове с други жени, с които си уреждал тайно срещи.

Ето и поста във Фейсбук:

„На някои хора не им върви в любовта, и това е! Отново съм Василева. Да, точно така започва моята 2021г. – с развод. По-унизително не съм се чувствала никога в живота си. Оказа се, че съм живяла 4 години в пълна заблуда. Оказа се, че съпругът ми е имал паралелни връзки през цялото време, през което сме били заедно. Оказа се, че съм била за посмешище на поне половината град Стрелча, тъй като не мога да си представя никой да не е знаел за връзката с колежката му – Н.Ф.“, пише Чачова.

По думите й въпросната колежка е една от многото и очевидно тя е била необходима на съпруга си за параван. Мисис Баба осъзнава, че съпругът й си гради имидж с техния брак и тъй като не е семеен мъж, тя го напуска.

„И понеже на него една жена не му е достатъчна, аз се оттеглям и го оставям да си живее по неговия начин. Няма драма, просто не ни съвпада виждането за семейство, ценности, морал, уважение, достойнство и т.н. Можете да си го вземете, дами. Само не знам как ще си го разделите, че сте доста. Тук може би трябва да ги тагна всички? Няма да е трудно, защото повечето са ми в приятелите. Каква наглост!“, възмущава се наранената съпруга. Тя е категорична, че не пише пост, за да дава обяснения, а за да предупреди всички наивни жени да бъдат по-бдителни, по-мнителни и да слушат инстинктите си.

„Това не е тема, която трябва да се замита под килима. За това трябва да се говори открито. Сигурна съм, че много жени са изпадали в подобна ситуация, чувстват се унижени, предадени и се срамуват от това. Но други са тези, които трябва да носят срама!“, коментира Чачова. Тя признава, че е имала подозрения, докато не разбира, че докато чака съпруга си за Бъдни вечер, той си е пишел с няколко жени едновременно. Същото се случва и на Коледа.

„А как разбрах аз ли? Съвсем случайно, докато ми помагаше да подреждаме къщата за Бъдни вечер, дъщеря ми видя стария телефон на съпруга ми и пожела да го зареди, за да сложи нова карта и да го ползва като служебен. Още като го включи и започнахме да гледаме как той си пише с Н.Ф. и още една жена Н.К. едновременно в реално време. Аз все още не вярвах какво ми се случва. За няколко часа, дъщеря ми успя да извади историята от всичките му чатове за години назад. Това което почувствах след като прочетох само малка част от съдържанието, се нарича ШОК!“, уверява Чачова. Така през следващите дни тя гледа и знае какво прави съпругът й всяка минута, защото той информирал подробно любовницата си и новите си завоевания. В резултат жената става свидетел на изневярата на съпруга си в Старосел и се убеждава, че той е изпечен лъжец.

„На никого не пожелавам да изпита болката и срамът, които изпитах аз! Никога и на никого! На някои хора не им върви в любовта и това е! Спирам до тук, защото се унижих достатъчно, а ще са ми нужни сили, за да осъзная и преживея случващото се.

Няма сила на земята, която да ми попречи да следвам мечтите си и да продължавам да развивам идеите си. Нали знаете, някои рушат други градят. Аз ще продължа да градя себе си, ценностите си, бранда си, и моята мисия. Защото не е важно колко си красив отвън, ако не си красив отвътре! Започвам новата си година на чисто. Бог да е с мен!

И за да не бъда голословна, ще покажа само една много малка част от това, на което станах свидетел. Изводите ги оставям на вас. 

Бъдете здрави и най-важното БУДНИ!!! И ако не сте достатъчно дигитално грамотни, внимавайте къде си оставяте телефоните!!!“, апелира в края на поста си Дони.  


Коментари (1)

Stefan Горката. На снимки не вярвам, понеже, снимките могат да бъдат коварно опасно подвеждащи. Но ако е наполовина истинска на кадъра, значи, наистина е хубава. И като толкова хубава, би трябвало да знае, че Меракът умира едва 40 дни след смъртта. Това е брутално устойчив животински нагон, по-силен е от който и да разумен довод. Ненаситен е този мерак. Докато си ляга с една, се оглежда за следващите десетина.
Изневярата е отвратителна, понеже, бой е ебане не се връщат. Колкото и отсетне тя да му слага рога, поврежда само на себе си. Болката е страшна, но минава.
04.01.2021 16:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема