Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Залозите растат – наистина ли Уил и Кейт чакат Бебе № 4?

Шоу

Залозите растат – наистина ли Уил и Кейт чакат Бебе № 4?

Снимка:

Междувременно Меган щастливо разхожда все по-наедряло коремче

Кралските фенове са напълно убедени – херцогиня Катрин съвсем скоро ще обяви, че отново очаква дете. Въпреки че не е ясно какво точно е родило мълвата, пълната убеденост на хората доведе до това, че букмейкърите на Острова вече приемат залозите при коефициент 2:1.

Кейт и Уилям вече имат 3 деца – принцовете Джордж и Луи, и принцеса Шарлот. Ново кралско бебе би застанало автоматично на шесто място по линията на трона.

Въпреки еуфорията, Кейт едва ли е бременна в момента. Тя има много публични участия, а както се знае отпреди, бременностите ѝ са изключително тежки в първите месеци.

Освен това двойката твърде наскоро се сдоби с наследник – Луи е едва на 8 месеца. Въпреки това е силно вероятно да има четвърто бебе в даден момент. Толкова деца роди и бабата на Уилям Кралица Елизабет II и тази бройка се счита за нормална в кралската традиция.

Междувременно наближава моментът на бял свят да се появи племенникът на Уил и Кейт. Снаха им Меган разхожда с усмивка все по-наедряло коремче, а бебето се чака през пролетта.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема