Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. За дребно хулиганство: Глобиха Калканджиева с 300 лв.

Шоу

За дребно хулиганство: Глобиха Калканджиева с 300 лв.

За дребно хулиганство: Глобиха Калканджиева с 300 лв. - Tribune.bg
Снимка:

Бившата Мис България сама определи поведението си като „непристойно“

Жени Калканджиева се яви пред съда по образуваното срещу нея дело за дребно хулиганство след скандал с нейни съседи. Тя беше глобена с 300 лева. Решението подлежи на обжалване.

„Мис България“ 1995 беше задържана в нощта срещу Гергьовден, на 5 май тази година, след като се конфронтира с хора от кооперацията, в която живее.

Спорът продължил няколко часа. Калканджиева дори хвърляла яйца през терасата по колите пред блока.

Според потърпевша съседка шефката на популярна модна агенция ударила майка ѝ, блъскала по вратата на семейното им жилище и обиждала семейството. Тя дори отправила нецензурни думи към полицаите. Заради бурните страсти Жени преспа в ареста на 6-о районно управление.

Пред съда днес Калканджиева се извини за постъпката си и сама определи поведението си като „непристойно“. Тя заяви, че се е държала по този начин в момент на безсилие и безпомощност. Бившата Мис България иска всичко това да приключи по-бързо, тъй като и синът ѝ бил потърпевш от случващото се. Веднага след скандала Калканджиева пожела момчето да отиде с нея в ареста, което предизвика проверка от Агенция за закрила на детето.

Тя посочи още, че делото е „провокация“, която цели опетняване на имиджа ѝ. Защитата ѝ представи и писмо в нейна подкрепа, подписано от част от съседите ѝ.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети