Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. В името на любовта: Строител от Мексико прокопа тунел, за да отиде при любовницата си

Шоу

В името на любовта: Строител от Мексико прокопа тунел, за да отиде при любовницата си

Снимка:

Входът към тунела се намирал под дивана

Женен строителен работник от Мексико прокопа подземен тунел между дома си и този на омъжената си любовница, за да могат да се виждат тайно, съобщи „Дейли мейл“.   Алберто - както посочват, че се казва мъжът местните медии- построил коридор, който му позволявал да посещава любимата си Памела в къщата й в квартал Тихуана на Вила дел Прадо. Това се случвало докато благоверната му съпруга спяла, а мъжът на Памела – Хорхе давал нощна смяна.

Двамата успявали да крият аферата си успешно, един ден Хорхе не се прибрал от работа по-рано и хванал съпругата си в крачка. Охранителят- рогоносец започнал да търси любовника, но без резултат. След като проверил безуспешно под леглото в спалнята, Хорхе се натъкнал на дупката под дивана. Минал през нея и се озовал в дома на Алберто.

Любовникът започнал да се моли на Хорхе да не го издава пред съпругата му, която по това време още спяла. Ядосаният съпруг на Памела обаче разкрил каква е истината и похожденията на прелюбодейците излезли наяве. Между двамата мъже възникнал бой, който бил преустановен от патрулиращи полицаи.                                                                              


Коментари (2)

Stefan Звучи готино като за празнични дни, но не истина.

Обзалагам се, че е чисто писаческо въображение на неодоебан мераклия воайор, на когото не му пуска съседката и той бленува, че прокопава тунел и я дупи в тунела под спалнята на мъжа й.
А може и мераклията да е жена, чийто съпруг я недокосва, поради преждевременно уедряване на телесата. Много мечтателните натури предозират със сладкарски изделия и дебелеят прекомерно.
31.12.2020 15:46 / Отговор
Stefan В районното на прелюбодееца непременно има подобно история. Но тунелът е измишльотина.

При толко хотели и стаи под наем за час, създадени за целта, трябва да си ебати червеят , за за копаш тунели. ))))
31.12.2020 15:50

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема