Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Зуека: Оставих една бедна България, а сега е и разрушена

Шоу

Зуека: Оставих една бедна България, а сега е и разрушена

Зуека: Оставих една бедна България, а сега е и разрушена - Tribune.bg
Снимка:

„Оставих една бедна България, върнах се в една не само бедна, но и разрушена България“,  сподели разочарованието си Васил Василев-Зуека, след като стъпи на родна земя при завръщането си у нас след 6 месеца емиграция.

Актьорът вече се изявява като художник и днес открива изложба с картините си във Варна. Тя носи името „Моите герои“ и представя 22 от неговите живописни разкази. Зуека разказва, че докато пътувал от София до морската столица, му направили впечатление изоставените бедни общини и затова ни най-малко не съжалява за решението си да заживее в Испания.

„Смених само къщата, продължавам да работя с България“, посочва Зуека. Той признава, че не се чувства добре, ако няма готова картина в края на деня, или поне две-три заготовки за платна.

Зуека остава свързан с театъра и преди да се прибере у нас е бил във Великобритания с Влади Априлов, където представят спектакъла си „Ние, българите“. В началото на април пък ще играят в Чикаго. Скечовете им са посветени най-вече на абсурдите в нрава на българската нация, за които наистина няма рационално обяснение.

 


Етикети изложба, Варна

Коментари (5)

Кирил Топалов В Испания,разбират от изкуство затова си продаваш боклуците в бедната ни България
на глупаците!
И денонощно да рисуваш си жалък бездарник!
18.03.2022 16:05 / Отговор
Мария Този си вярва. Дори не знае, че е абсолютен бездарник.
22.03.2022 11:14 / Отговор
Чистач Направо те питам,другарю Суяк - КОМУ ГО ТЪРСИШ ТУК?Нали постоянно ни говореше от чужбината колко сме смотани,лоши,продажни ,неразбиращи твоята,ах,твоята артистична душа?Та пак - КОМУ ГО ТЪРСИШ ТУК?Лично на мене,а и на доста други,вече ни писна от такива като тебе - *мъжки мисири* с меки мъди,некадърни да си намерят мястото в България,но в телешки възторг от *високо доходни длъжности* в чужбина/мЕтач,чЕстач,бЕрач,шЕфиори т.н и прочие,раз,бийш значи/.И ако не си разбрал или си забравил - сега ни *Оправляват* едни също като тебе многознаещи,високо-куР-питентни,много уПРАЗовани сПИЧиълистини с ПУЦ от хърфъртъ.Та затова пак - КОМУ ГО ТЪРСИШ ТУК?
23.03.2022 12:40 / Отговор
Не дай, Боже,... ...слепо да прогледне!
23.03.2022 13:39 / Отговор
Това ли имаш на кажеш? Не те ли е срам?
24.03.2022 07:56 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети