Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Шоу
  3. Звезди пеят от вкъщи: Как „Imagine“ на Джон Ленън обедини известните срещу коронавируса

Шоу

Звезди пеят от вкъщи: Как „Imagine“ на Джон Ленън обедини известните срещу коронавируса

Звезди пеят от вкъщи: Как Imagine на Джон Ленън обедини известните срещу коронавируса - Tribune.bg
Снимка:

Боно от „U2“ пусна нова песен, вдъхновена от видеоклипове на италиански граждани

На фона на всеобщата световна карантина, много звезди публикуваха в социалните мрежи своите начини за справяне с изолацията, като това най-често са техни музикални изпълнения, съобщава Би Би Си, предава БГНЕС.

На шестия ден от самоналожената си карантина актрисата от „Жената-чудо“ Гал Гадот публикува в Инстаграм своя интерпретация на „Imagine“ на Джон Ленън.

Към нея се присъединиха колежките й Натали Портман („Тор“) и Марк Ръфало ("Хълк"), както и повече от 20 други звезди в конферентно изпълнение на вечния хит. Сред тях бяха и Уил Феръл, Ейми Адамс, Кристен Уиг, Сия и Кара Делевин.

Гадот заяви, че е избрала песента заради нейното „мощно и ясно“ послание за единство, „нужно по време на пандемията от коронавирус“.

Актрисата сподели, че е била вдъхновена от клип на италианец, който свирил песента на тромпет на балкона си пред свои съседи.

Тя написа в Инстаграм: „Колкото по-рано всички останем вкъщи и се предпазим от зараза с този вирус, толкова по-скоро можем да се върнем към живота си, без да губим други животи“.

Наскоро Гадот завърши снимките на „Жената-чудо 1984“. Филмът трябва да излезе на 5 юни, но може да бъде отложен поради епидемията.

Междувременно Боно от „U2“ пусна нова песен, също вдъхновена от видеоклипове на италиански граждани, които пеят от балконите си, докато страната е под карантина.

Той публикува парчето, наречено „Let Your Love Be Known“, в профила си в Инстаграм с надпис: „За италианците, които го вдъхновиха… за ирландците… за ВСЕКИ, който на денят на Свети Патрик е затворен, но пее“.

Това са само част от звездите, които забавляват своите фенове чрез социалните мрежи докато светът е под карантина.

Майли Сайръс стартира нощно шоу в чат в Инстаграм, наречено „Bright Minded“, заснето от лаптопа ѝ.

При последното му излъчване към нея се присъедини и комедийната актриса Ейми Шумър. Тя разказа за фалшивите здравословни съвети, които циркулират в социалните медии и защо е важно всички да разчупят ежедневната си рутина.

"Дори само 5 минути новини ще ви изплашат", каза тя.

Крис Мартин и Джон Леджънт също изнесоха концерти от дома си под мотото „Заедно у дома“ - инициатива на Световната здравна организация и „Global Citizen“, за да помогнат за общуването между хората в периода на социална изолация.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети