Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. "Пълен напред" за Германия на Евро 2024

Спорт

"Пълен напред" за Германия на Евро 2024

Пълен напред за Германия на Евро 2024 - Tribune.bg

В последните години националният отбор на Германия откровено не се представяше добре в официалните мачове и контролите преди Евро 2024 и това предизвикваше големи притеснения в цялата страна. Феновете се стягаха за нов крах на голям форум и със свити сърца очакваха битките по терените на своята родина.

Специалисти и коментатори "разпъваха на кръст" Бундестима и с основание критикуваха играчите и техните треньори за представянето на терена. Чуваха се дори гласове да се изгонят всички национали и да се започне "на чисто" само с млади таланти.

Картината, обаче се промени коренно с началото на Европейското първенство по футбол и цяла Германия вече е на обратния полюс на емоциите -  в голяма еуфория и надежди за титлата. Това стана факт след разгромната победа с 5:1 над Шотландия в мача на откриването на Евро 2024 и последвалия успех с 2:0 над Унгария във втората среща.

Победния ход на Бундестима ще продължи и тази вечер срещу Швейцария според букмейкъра 8888.bg. Вероятността това да се случи е 58,1 процента. Шансовете за равенство са 25,8%, а за успех на "кръстоносците" 16,3%.

При евентуална победа Германия ще завърши на първо място в групата с пълен актив от 9 точки и на осминафинала ще играе срещу втория в група C. Там битката е непредсказуема, като на практика и четирите отбора - Англия, Словения, Дания и Сърбия имат шансове да завършат на този позиция в класирането.

За мача довечера с Швейцария очакванията на 8888.bg са резултатът да бъде открит от нападателя на Щутгарт Дениз Ундав. Вероятността да се случи това събитие е 16,7 процента. Шансовете на Никлас Фюлкруг и Кай Хаверц са по 15,8%. Далеч по-малка е вероятността пръв голмайстор в мача да стане нападателят на Лудогорец Квадво Дуа - 10%.

Швейцария започна с чудесна победа 3:1 над Унгария, но след това не успя да победи Шотландия (1:1) и да си осигури място на осминафиналите на Евро 2024. Все пак "кръстоносците" имат в актива си комфортните 4 точки и освен своя мач, ще следят какво се случва и на Шотландия - Унгария. При евентуално равенство или победа на "маджарите" ще могат да отворят шампанското. Това ще се случи дори и при победа на Шотландия и минимална загуба от Германия.

Въпреки отличните перспективи за Швейцария да продължи напред в турнира, нейните шансове за европейска титла са повече от минимални. Букмейкърът 8888.bg ги оценява на едва 2 процента.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати