Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. 15 000 чакат националите на "Колежа"

Спорт

15 000 чакат националите на "Колежа"

15 000 чакат националите на Колежа - Tribune.bg

Голям интерес в Пловдив за България-Иран

Сериозен интерес съпътства предстоящата приятелска среща между България и Иран, научи Novsport.com. Очакванията са на трибуните на стадион "Христо Ботев" да има близо 15 000 души, въпреки че мачът не е от официален характер. Двубоят е исторически, тъй като за пръв път трикольорите ще играят в дома на Ботев Пловдив. 

Засега обаче се очертава това да е и единственият мач на България на "Колежа". Както вече стана ясно, "лъвовете" се завръщат в София, за да приемат Литва на националния стадион "Васил Левски". Не се очертава за момента друго домакинство под тепетата. През последните 2 години България приемаше съперниците си в Разград.

"Пловдивската публика заслужава да гледа националния отбор на живо - обясни на пресконференция преди мача селекционерът Младен Кръстаич. - За нас всеки мач е важен, без значение дали е приятелски, или официален. Искам да виждам футболистите, които бранят герба и играят с желание. Трябва да изиграем утрешния мач, все едно се дават точки за него. Връщаме се в Пловдив след дълго отсъствие, което е още един плюс за нас. Публиката показа своята подкрепа, надявам се да задържим енергията. Гарантирам ви, че футболистите утре ще изядат тревата на терена, за да спечелят".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети