Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. 7 арестувани след вечното дерби Левски – ЦСКА

Спорт

7 арестувани след вечното дерби Левски – ЦСКА

7 арестувани след вечното дерби Левски – ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

Без сериозни инциденти премина футболната среща

Седем души са арестувани по време на вчерашния мач от осмия кръг на Първа лига между отборите на ПФК „Левски” и ПФК ”ЦСКА- София”, която се игра на Националния стадион „Васил Левски”. Три от арестуваните са имали наркотици в себе си, двама са носили забранени предмети, един е задържан за неизпълнение на полицейски разпореждания и един за хулиганство, съобщиха от МВР.

В резултат на предприетата от СДВР организация, не са регистрирани напрежение и по-сериозни инциденти. Не бяха допуснати и сериозни нарушения на обществения ред и в столицата. Столичната полиция предприе всички необходими мерки за обезпечаване на реда и сигурността на гражданите преди, по време и след срещата. Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на изградените в района на стадиона контролно-пропускателни пунктове.

Преди срещата има подадени 2 жалби за хулиганство от фенове. Едната от тях е свързана с инцидент в центъра на града, където фен на един от оборите, е нанесъл лека телесна повреда на жена и на едно от трите деца, с който тя е била в момента. След намесата на органите на реда е задържан предполагаемият извършител.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети