Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Acronis става официален партьор за киберзащита на Атлетико Мадрид

Спорт

Acronis става официален партьор за киберзащита на Атлетико Мадрид

Acronis става официален партьор за киберзащита на Атлетико Мадрид - Tribune.bg

Испанският професионален футболен клуб ще използва услугите Acronis Backup, Disaster Recovery и File Sync and Share, за да защити чувствителните си данни и да оптимизира бизнес процесите си.

 Acronis, световен лидер в областта на киберзащитата, обяви новото си партньорство с Атлетико Мадрид - един от най-големите футболни клубове не само в Испания, но и в световен мащаб, с 10 титли в Ла Лига, 10 Купи на Краля, 8 международни трофея, като в момента са на второ място в класирането на UEFA. Като официален партньор за киберзащита, Acronis ще предоставя множество услуги и решения на екипа с цел предотвратяване загубата на данни и намаляване на риска, включващи Acronis Backup, Disaster Recovery и File Sync and Share. Защитата ще обхване стотици работни станции, сървъри и места за съхранение в облака.

Директорът по технология и дигитално развитие на Атлетико Мадрид, René Abril, споделя оптимизма си как това партньорство ще помогне да се изведе клубът на следващо ниво в развитието си. "Спортът и в частност футболът от години разчита на технологичния напредък. Имаме нов стадион, където сензоризацията и генерирането на данни са стълбове в нашия план за трансформация. Acronis ни предлага сигурността, за да защитим данните си от всяка заплаха."

Решенията на Acronis са изградени върху петте вектора на киберзащита, които са безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS). Решенията, изградени на базата на тази философия, предлагат на организациите, както безопасност, така и лесен достъп до техните данни.

Едно от решенията, които Атлетико Мадрид ще използва, е Acronis Cyber Protect Cloud, което предлага архивиране и възстановяване, анти-малуер, сигурност и управление от една единствена конзола.

Мениджърът продажби на Acronis, Alessandro Perotti, споделя защо той вярва, че SAPAS и синергията са толкова важни понятия в съвременната киберсигурност. “Когато имате едно решение за анти-малуер, едно за архивиране и така нататък, дори ако всяко решение само по себе си е работещо и ефективно, в крайна сметка получавате комбинация от инструменти за защита. Това води до пропуски в защитата на всяка организация, които може да се използват. Единният, унифициран подход на Acronis не само премахва тези пропуски, но прави по-лесна от всякога защита на данните, тъй като всичко се управлява чрез една конзола.”

Освен предоставянето на решения за киберзащита, Acronis ще стартира съвместни проекти заедно с Атлетико Мадрид.

“Данните са от основно значение за всеки съвременен спортен отбор,” коментира Perotti. “Горди сме, че имаме възможността не само да защитим данните на Атлетико Мадрид, но и да им помагаме да ги анализират.”

Партньорството беше официално обявено на виртуално събитие, по време на което Acronis потвърди своята подкрепа за екипа по време на продължаващата пандемия COVID-19.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати