Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Агент е виновен за раздора между Левски и Станислав Иванов

Спорт

Агент е виновен за раздора между Левски и Станислав Иванов

Снимка:

Бившият защитник на Левски и настоящ мениджър Джон Ингълс е с ключова роля за раздора между Левски и крилото Станислав Иванов, пише „Мач Телеграф“.

Именно шотландецът разколебал Стаси за трансфера му в Ерцгебирге Ауе, като го убеждавал, че трябва да приеме оферта в Турция за по-висока заплата.

Според запознати от Ауе били готови да плащат 25 000 евро месечно на младежкия национал, което е много по-голяма сума от спряганата в някои медии. Докато вървели преговорите с немците, „сините“ разговаряли със Станислав Иванов да прекрати взаимоотнешенията си с Ингълс.

Причината била, че от Ергебирге можели да платят 550 000 евро за крилото, като 50 000 от тях щели да влязат в касата на агенцията На „Герена“ ^ обаче не искали да се лишават от тази сума, защото кризата кара шефовете да цепят всеки цент на две.

Шефовете на „сините“ били убедени, че Ингълс мъти главата на Стаси, което в крайна сметка доведе до изваждането му от състава и замразяването на таланта. Според запознати тази ситуация обаче може да се промени, ако младежкият национал се раздели с Джон Ингълс.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още