Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Агентът на Малинов: Имах разговори с Рейнжърс , но все още не са изпратили оферта

Спорт

Агентът на Малинов: Имах разговори с Рейнжърс , но все още не са изпратили оферта

"Рано е да се каже дали ще има споразумение", заяви Марко Михалиевич

Агентът на халфа на ЦСКА Кристиян Малинов - Марко Михалиевич потвърди, че е водил разговори с Глазгоу Рейнджърс, но добави, че от шотландския гранд все още не са изпратили оферта за него.

„Да, имахме разговори с Рейнджърс относно Кристиян. Дали от Рейнджърс са изпратили оферта? Не“, коментира Михалиевич в интервю за „Herald and Times Sport“.

„Водим разговори и има интерес, но сделките не могат да се правят през нощта, тъй като има много фактори, които трябва да вземем под внимание“, добави той.

„Рано е да се каже дали ще се случи споразумение между Кристиян и Рейнджърс. Малинов е привилегирован от интереса на Рейнджърс към него, но има и други клубове, които се интересува от българския национал“, продължи агентът на футболиста на ЦСКА.

„Разговаряме с всички клубове, които проявяват интерес към Кристиян и държим всички възможности открити“, каза още Михалиевич.

Към 26-годишния футболист има интерес от страна на Витес, Венло, Мехелен и Стандард Лиеж.

“Трансферната сума на Кристиян вече е определена от ЦСКА и е договорена. Цифрите не могат да бъдат изменени. Нека просто кажем, че трансферната сума е много приемлива за отборите, които искат Кристиян”, завърши Марко Михалиевич.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още