Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Агуеро все още не е готов за игра

Спорт

Агуеро все още не е готов за игра

Агуеро все още не е готов за игра - Tribune.bg

Серхио Агуеро е преборил коронавируса, но ще се завърне на терена едва след няколко седмици.

Нападателят на Манчестър Сити е загубил форма, заяви мениджърът на тима Пеп Гуардиола преди гостуването на Бърнли в сряда.

Агуеро, който е голмайстор номер 1 в историята на клуба, не е започвал мач като титуляр от октомври насам, тъй като освен с коронавируса трябваше да се справи и с операция на коляното и травма в бедрото. По всичко личи, че той ще пропусне и гостуването на шампиона Ливърпул, което е този уикенд.

"Когато човек се разболее от COVID-19, на него могат да са му нужни седмици, за да се почувства по-добре. Серхио все още не тренира на терена. От вчера е във фитнеса, но ще му трябват няколко седмици, за да си върне формата. За нас е важно да можем да разчитаме на него", обясни Гуардиола.

Испанецът добави, че освен Агуеро гостуването на Бърнли пропускат и защитникът Нейтън Аке и халфът Кевин де Бройне, но всички останали играчи са здрави.

Манчестър Сити се намира в серия от 12 поредни победи във всички турнири, като тимът оглави класирането във Висшата лига. Под ръководството на Гуардиола Сити има 12 победи и 1 равенство срещу Бърнли.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети