Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Акрапович даде ЦСКА на ФИФА: Разочарован съм!

Спорт

Акрапович даде ЦСКА на ФИФА: Разочарован съм!

Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович е завел дело срещу клуба във ФИФА за неплатено финансово обезщетение след преждевременното му освобождаване от поста през пролетта.

По информация на „Мач Телеграф“ става дума за сума от порядъка на 100 000 евро.

Специалистът, който в момента работи в северномакедонския Шкендия Тетово, се надяваше, че от ръководството ще удържат на думата си и ще му платят парите, за които са разписали и съответните документи.

След като е изчакал два месеца след изтичането на фиксирания в споразумението срок, Акрапович се е обърнал към ФИФА с искане да се намеси и да задължи ЦСКА да преведе сумата.

„Аз съм спокоен, че ще си взема парите, защото имам необходимите документи, удостоверяващи, че те ми се полагат. Не е в това въпросът. Разочарован съм обаче от некоректността от страна на хората в ЦСКА. Очаквах, че думата на тези хора значи нещо. За мен мъжката дума винаги е значела повече и от договор. Все пак аз работих коректно за тях и помогнах на клуба да си осигури добър приход. Наел съм адвокат от Хърватия, който ме представлява. Не отива на клуб като ЦСКА такова нещо“, заяви пред „Мач Телеграф“ Акрапович.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема