Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Алън Пардю с остра нападка към собствениците на Лудогорец

Спорт

Алън Пардю с остра нападка към собствениците на Лудогорец

Алън Пардю с остра нападка към собствениците на Лудогорец - Tribune.bg

Съветникът на Гриша Ганчев в ЦСКА Алън Пардю даде интервю пред Daily mail, в което говори основно за ситуацията в Нюкасъл, английския футбол, както и други клубове от Острова. Той обаче обърна внимание и на ЦСКА, в който клуб в момента работи под една или друга форма.

„Този клуб имаше страхотни моменти в миналото, големи победи срещу Ливърпул и Байерн Мюнхен, но това е много-много назад във времето. В момента това ниво, което поддържаме, ни устройва и е важно. Разликата между класирането в Европа и не може да бъде в рамките на половин милион паунда“, каза Пардю.

„Да, загубихме срещу Будьо, но сега голямата цел ни е мача с Лудогорец. С тях се гоним с точките. Собственикътъ на Лудогорец е собственик на компанията, която държи телевизионните права за българския футбол. Това означава, че играта ни ще бъде трудна. Правилно ли е това?“, заяви още Пардю.

„Ние спечелихме Купата на България миналата година и ги победихме на полуфинала, а този сезон смятаме да ги „затворим“ този сезон. Събрахме добър отбор с доста нисък бюджет и директните мачове ще определят къде ще отиде титлата“, прогнозира Пардю.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети