Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Алберт Попов не завърши първия манш в Загреб

Спорт

Алберт Попов не завърши първия манш в Загреб

Снимка:

Вторият манш в Загреб е от 16:30 часа. Този слалом е едва третият в настоящото издание на Световната купа в алпийските ски.

Българският скиор Алберт Попов не можа да завърши първия манш от слалома за Световната купа, който се провежда в хърватската столица Загреб.

Алберт стартира с №36 под усилващия се снеговалеж. Той кара добре в началото и изоставаше на първата контрола с 28 стотни. След това за съжаление изпусна врата и се прости с надеждите си за добро класиране.

Най-бърз беше французинът Клеман Ноел. Той стартира с №7 и имаше изоставане след последната контрола. Ноел премина най-чисто клопката, която имаше преди финала и записа време от 59.45 секунди.

Втори е норвежецът Себастиан Фос-Солеваг на 36 стотни от Ноел. Фос-Солеваг се пусна втори и кара много по-добре от сънародника си Хенрик Кристоферсен, допуснал няколко грешки. Кристоферсен остана на 11-а позиция с изоставане от 1.03 секунда преди втория манш.

Австриецът Мануел Фелер се нареди на трета позиция на 51 стотни зад лидера. Неговият сънародник Марко Шварц е на 78 стотни, а словенецът Щефан Хадалин с късния №24 е на 85 стотни.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още