Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Алекс Сантана: Искам с Лудогорец да играя в Шампионска лига

Спорт

Алекс Сантана: Искам с Лудогорец да играя в Шампионска лига

Алекс Сантана: Искам с Лудогорец да играя в Шампионска лига - Tribune.bg
Снимка:

Звездното ново попълнение на Лудогорец Алекс Сантана даде първото си официално медийно изявление, след като вчера беше представен като играч на "орлите".

Бразилският дефанзивен полузащитник сподели, че е приел съвета на бившия наставник на Лудогорец - Пауло Аутуори, който е похвалил цялостната организация в клуба. Освен това играчът назова и голямата си цел - да играе в групите на Шампионската лига заедно с българския хегемон.

„Дошъл съм тук, за да изведа Лудогорец отново в Шампионската лига. Искам да съм комплексен играч и да дам най-доброто от себе си. Избрах Лудогорец,защото в Бразилия се знае много за този отбор. Също така Пауло Аутуори, който ми беше треньор, похвали изключително много Лудогорец. Радвам се, че направих този избор“, започна Сантана.

„Играл съм на всички позиции в средата на терена. Когато треньорът ми каже да играя на определена позиция, то аз съм готов да помогна“.

„Харесвам номер 7, както и 10, но предпочетох 7 в крайна сметка. Не обичам да говоря много за себе си, надявам се вие да можете да определите силните ми качества, след като ме видите на терена“, завърши халфът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати