Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Александър Димитров: Липсва ни класа и игрово време

Спорт

Александър Димитров: Липсва ни класа и игрово време

Александър Димитров: Липсва ни класа и игрово време - Tribune.bg
Снимка:

Селекционерът на младежкия национален отбор на България до 21 години Александър Димитров поздрави колегата си Йордан Петков, който работи със селекцията ни до 17 години, за класирането на европейското първенство в Израел през лятото.

Димитров говори пред медиите при завръщането си от Уелс, където воденият от него тим завърши 1:1 с “драконите”. “Първо трябва да поздравим отбора до 17 години на Данчо Петков. Това е изключително представяне и класиране. България трябва да бъде горда. Лично ги поздравих. Това е бъдещето. Надявам се хората да ме чуят и разберат - България ражда таланти, имаме класирания, въпросът е как ще развиваме тези играчи.

От треньорите зависи с какво доверие ще подходят към тези млади състезатели. В България трябва да работим и да налагаме тези юноши, за да се върнем на нивото на България от 1994-а година, за която всички бленуваме. Аз съжалявам за всеки мач, в който не побеждаваме. Чувствата ми са раздвоени. Тези играчи се развиват. Има градация в положителен аспект, макар и късна.

Надиграваме отборите, създаваме положения. Липсва ни класа и игрово време. Има разлика между играещите и неиграещите. Тези играчи трябва да са на терена постоянно. Трябва да има повече доверие към младите състезатели”, призова селекционерът на младежкия ни национален отбор.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети