Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Александър Димитров: Нашите футболисти не са чалгари

Спорт

Александър Димитров: Нашите футболисти не са чалгари

Александър Димитров: Нашите футболисти не са чалгари - Tribune.bg
Снимка:

Селекционерът на младежкия национален отбор Александър Димитров коментира предстоящите мачове националните ни отбори.

"Мога да помогна с всичко, което поискат селекционерите на националния отбор, имал съм отлична комуникация и с Хубчев и с Балъков, сега и с Ясен Петров. Поздравявам всички, които попаднаха в селекцията, добри момчета, целенасочени, работливи, младите ни състезатели не са чалгари, те искат да побеждават, дават най-доброто от себе си, последното нещо е заведения, коли, жени. Те искат да се развиват, да побеждават, те го показаха в последните две години", коментира той.

"Когато поех младежкия национален отбор, амбициите ми бяха да дадем максимален брой състезатели в мъжкия национален отбор, някои дребни неща ни попречиха да се класираме, тогава успехът щеше да е на българския футбол, а не на Александър Димитров, няма да им го простя никога, те си знаят кои са, не искам да се връщам назад.

Темата е приключила, не искам да се връщам назад, не мога да го преглътна и да го преживея, това е една от причините да искам да пробвам отново с младежите, имаме добри момчета. Имаме подкрепата на Ясен Петров, той може да разчита на мен, както и аз на него", добави Димитров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп