Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Анчелоти подписа дългосрочен договор с Евертън

Спорт

Анчелоти подписа дългосрочен договор с Евертън

Анчелоти подписа дългосрочен договор с Евертън - Tribune.bg
Снимка:

Мърсисайдският клуб потвърди, че италианецът е подписал договор за 4,5 години

Бившият треньор на Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и Пари Сен Жермен Карло Анчелоти застана на кормилото на Евертън. Мърсисайдският клуб потвърди, че италианецът е подписал договор за 4,5 години.

“Карамелите” останаха без мениджър на 5 декември, след поражението от градския конкурент Ливърпул с 2:5. Оттогава отборът бе воден от Дънкан Фъргюсън, който замени временно Марко Силва. Бившият нападател води Евертън в последните три мача, в които записа успех срещу Челси (3:1), равенство на „Олд Трафорд” срещу Манчестър Юнайтед (1:1) и загуба след дузпи срещу Лестър в 1/4 финал за Карабао Къп. Анчелоти пък бе уволнен от Наполи на 10 декември, въпреки че изведе тима до плейофите на Шампионската лига. 60-годишният италиански специалист застава начело на отбор, който в момента е на три точки от зоната на изпадащите.

Анчелоти бе треньор на Наполи от май 2018 г. В Англия той работи в Челси (2009-2011) и изведе клуба до шампионската титла. Днес той ще наблюдава от трибуните мача на новия си отбор срещу Арсенал на “Гудисън Парк”. /БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети