Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Англия ще реши бързо мача със Словения на Евро 2024

Спорт

Англия ще реши бързо мача със Словения на Евро 2024

Англия ще реши бързо мача със Словения на Евро 2024 - Tribune.bg

Отборът на Англия не се представя на кой знае какво добро ниво на Европейското първенство по футбол и търпи доста критики от фенове, журналисти и специалисти на Острова. Играта на "Трите лъва" в първите два мача е определяна от мнозина като "посредствена" и дори "отблъскваща". Въпреки това точковият актив на тима е доста добър след победата над Сърбия (1:0) и равенството срещу Дания (1:1). Той на практика е класирал отбора на Гарет Саутгейт за осминафиналите на турнира.

В днешния трети мач от група C срещу Словения надеждите на феновете са най-сетне Англия да покаже друго лице. Букмейкърът Palms Bet очаква "Трите лъва" да се разправят със съперника си. Вероятността за победа на британците е 73 процента. Шансовете за равенство са 18,1%, а за победа на Словения едва 9,2%.

Надеждите на доста хора, които симпатизират на Англия са насочени към нападателя на Байерн (Мюнхен) Хари Кейн. До момента той вкара само един гол, срещу Дания, което е доста под очакванията. Кейн е един от фаворитите за голмайстор на Евро 2024 и букмейкърът Palms Bet очаква той да повиши сметката си с попадение срещу Словения. Вероятността той да се разпише във вратата на днешния съперник е 53,2%.

Що се отнася до развоя на решителния мач довечера, Palms Bet очаква Англия бързо да реши неговия изход. Възможността британците да водят в резултата след края на първото полувреме е 55,6 процента. Шансовете на почивката да се получи равенство са 41,7%, а словенците да имат преднина 11,8%.

 

Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати