Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Антон Недялков е "Футболист на футболистите" за сезон 2020/2021

Спорт

Антон Недялков е "Футболист на футболистите" за сезон 2020/2021

Антон Недялков е Футболист на футболистите за сезон 2020/2021 - Tribune.bg
Снимка:

Националът на Лудогорец Антон Недялков спечели 20-ото издание на анкетата "Футболист на Футболистите".

Защитникът събра най-много гласове в допитването, в което участваха всички професионални футболисти от Първа и Втора лига.

Анкетата се организира от Асоциацията на българските футболисти и е уникална по рода си, защото играчите сами избират най-добрия измежду тях за настоящия футболен сезон.

„Изключително съм щастлив от тази награда. Благодаря на всички, които са гласували за мен. Благодаря на целия отбор на Лудогорец, на треньорите и на ръководството. Футболът е колективен спорт и тази награда не е само моя, а е резултат от усилията на целия отбор. Когато усилията, които си вложил през сезона, получават толкова висока оценка, удовлетворението е голямо. Още повече, че тази оценка е най-обективна и най-компетентна, защото идва от всички колеги, които играят в нашето първенство“, заяви „Футболист на Футболистите“ за сезон 2020/2021 Антон Недялков.

Негови подгласници станаха миналогодишният победител в анкетата Димитър Илиев (Локомотив Пловдив) и Спас Делев (Арда).

За "Най-добър млад футболист" през настоящия сезон 2020/2021 с огромна преднина бе избран Доминик Янков (Лудогорец). Подгласници в този раздел са Преслав Боруков (Етър) и Виктор Попов (Черно море).

Професионалните ни футболисти определиха Любослав Пенев (Царско село и ЦСКА-София) за "Най-добър треньор". Наставникът на „армейците“ изпревари Николай Киров (Арда) и Илиан Илиев (Черно море).

Най-добра футболистка за сезон 2020/2021 е Ивана Найденова (НСА). Нейни подгласници са съотборничката й от НСА Тея Пенкова и Вероника Гоцева (Локомотив Пловдив).

Заради пандемията от COVID-19 и тази година няма да има тържествена церемония с награждаване на призьорите.

Организаторите от Асоциацията на българските футболисти ще връчат наградите на победителите и подгласниците поотделно.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети