Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Антон Зингаревич е новият собственик на Ботев Пд

Спорт

Антон Зингаревич е новият собственик на Ботев Пд

Антон Зингаревич е новият собственик на Ботев Пд - Tribune.bg

Руският бизнесмен официално придоби 99% от акциите на клуба.

Това се случи в присъствието на председателя на Сдружение ПФК Ботев Радослав Кошински, адвокат Слави Микински – пълномощник на Зингаревич, и адвоката на Сдружение ПФК Ботев Тихомир Стойчев.

Гореизброените подписаха споразумение освен за акциите, за емблемата на „канарчетата, цесиите, промени в акционерното дружество и вписването на новия Съвет на директорите. В него влизат Антон Зингаревич, Даниел Сереидо и Слави Микински.

Новите попълнения на Ботев Антоан Бароан и Дилан Мертенс бяха представени официално днес.

"Идвам от Нидерландия, играл съм в Царско село. Развълуван съм и се радвам да се присъединя към Ботев. Знам, че Ботев е отбор с дълга история и много фенове. Пловдив е много стар и красив град", заяви Мертенс.

"Играл съм във втора лига във Франция. Надявам се да имаме много победи с Ботев. Преди да дойда съм гледал доста мачове на отбора. Мисля, че имаме добър отбор и добра база", заяви Бароан.

"Още не сме готови със селекцията. Преговаряме с играчи, до две седмици ще сме готови. С Тодор Неделев всичко е готово, до края на седмицата ще подпише.", заяви Даниел Серехидо, който потвърди и за сделката за прехвърлянето на мажоритарния дял акции на клуба.

"В момента се подписват документите за прехвърлянето на акциите. Утре предстои вписването, до края на седицата всичко ще е финализирано", каза от своя страна изпълнителният директор на Ботев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати