Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Апоел Беер-Шева изхвърли Арда от Европа

Спорт

Апоел Беер-Шева изхвърли Арда от Европа

Апоел Беер-Шева изхвърли Арда от Европа - Tribune.bg

Отборът на Арда допусна тежко поражение с 0:4 от Апоел Беер-Шева в мач-реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Така с общ резултат от 6:0 израелският тим продължава напред към следващия кръг. Днес за тима на Рони Леви се разписаха Елтон Аколатсе в петата, Рамзи Сафури в 31-ата от дузпа, Юджийн Анза в 71-ата, а Ротем Атуел оформи крайния резултат с прекрасно попадение в 83-ата минута.

Резултатът можеше и да не бъде толкова изразителен, след като българския тим не изигра лош двубой, но опитът и класата на Апоел си каза думата. Момчетата на Николай Киров тръгнаха настървено срещата и, макар че допуснаха ранно попадение, те създадоха няколко отлични шансове, за да стигнат до попадение. Вторият гол обаче пречупи кърджалийци, а домакините спокойно контролираха развоя на сблъсъка през втората част и стигнаха до нови две попадения.

Така Арда напуска Лигата на конференциите с високо вдигната глава при дебютното си участие и ще насочи усилията си към efbet Лига и Купата на България, където стигна до финала през миналия сезон. Апоел пък ще чака следващия си съпреник, който ще бъде определен от двойката Шльонск Вроцлав от Полша и Арарат Армения.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети