Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Араби предлагат на Меси 300 милиона долара

Спорт

Араби предлагат на Меси 300 милиона долара

Араби предлагат на Меси 300 милиона долара - Tribune.bg

В края на миналата година световният футбол бе разтърсен от новината, че суперзвездата Кристиано Роналдо ще продължи кариерата си в саудитския Ал Насър.

Португалецът разтрогна с Манчестър Юнайтед, за да подпише рекорден за футбола договор на стойност 175 милиона паунда на сезон.

Mundo Deportivo сега твърди, че от арабската държава са готови да доведат неговия най-голям съперник Лионел Меси. Изданието съобщава, че бащата на аржентинеца е пристигнал в Рияд, за да преговаря за още по-грандиозна сделка за своя син. Договорът на световния шампион с Пари Сен Жермен изтича през лятото и той може да се присъедини към Роналдо в Саудитска Арабия само след няколко месеца, само че в един от големите противници на Ал Насър - Ал Хилал.

Смята се, че собствениците на отбора предлагат феноменалните 300 милиона долара (245 милиона паунда) на сезон. Подобна възможност бе потвърдена и от Насър Ал-Атия, който е роднина на емира на Катар.

„Следващият клуб на Меси ще бъде в Саудитска Арабия, след като напусне ПСЖ. В момента на Ал-Хилал е забранено да регистрира нови играчи до следващия трансферен прозорец, но те искат той да подпише сега, а да се присъедини през лятото“, признава Ал-Атия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети