Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Арда и Хебър направиха реми в контрола

Спорт

Арда и Хебър направиха реми в контрола

Арда и Хебър направиха реми в контрола - Tribune.bg
Снимка:

Двата тима си размениха по един гол на спаринга в Стара Загора

Отборът на Арда (Кърджали) завърши наравно 1:1 с Хебър (Пазарджик) в първата си контрола от  подготовката за новото първенство. Срещата се игра на стадион "Трейс Арена" в Стара Загора. Двубоят можеше да завърши с още много попадения, но играчите на Николай Киров пропуснаха една дузина положения пред вратата на Хебър.

Още във втората минута Спас Делев се озова в отлична позиция сам срещу стража на символичните гости, а 10 минути по-късно каращият проби хърватин Ловре Кнежович отново се озова в отлична позиция, но Дебърлиев изби топката. Едно от новите попълнения Милен Желев се опита с глава да изненада стража на хебърци, но топката мина в страни от вратата.В 25-ата минута Красимир Илиев създаде поредното опасно положение, но да откриване на резултата не се стигна.

Най-чистото положение за Арда бе в 39-ата минута, когато отново Кнежович излезе очи в очи срещу вратаря, финтира го успешно, но бранител на Хебър със сетни усилия изби топката от голлинията.

Второто полувреме започна отново ударно за Арда. Иван Коконов в 48-ата минута направи пропуск на няколко метра сам срещу вратаря на пазарджиклии. При първото си положение в наказателното поле на Месут Юсуф, гостите отбелязаха гол. Топката рикошира в страничната греда и се озова в краката на Александър Димитров на метър от опразнената врата. Пет минути по-късно Кнежович направи поредния си пропуск, след отлично подаване на Радослав Василев. В 68-ата минута Месут Юсуф направи отлично спасяване в малкото наказателно поле.

Все пак, футболистите на Арда, които в този мач играха в жълти екипи стигнаха до изравнително попадение. То бе дело на Иван Коконов в 76-ата минута. Малко по-късно той и Василев в рамките на няколко секунди можеха да отбележат второ попадение за Арда, но Любенов на два пъти показа добър
рефлекс. В самия край на срещата Светослав Ковачев напредна в наказателното поле, но до втори гол не се стигна. Така срещата завърши наравно 1:1. В игра за Арда се появиха каращите проби хърватски футболисти Андреа Бубнер и Ловре Кнежович, Красимир Илиев, Петко Ганев, Милен Желев и Лъчезар Котев.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Арда, Хебър

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати