Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Арда разби Локо София в Кърджали

Спорт

Арда разби Локо София в Кърджали

Арда разби Локо София в Кърджали - Tribune.bg

Арда успя да победи с категорично 3:0 Локомотив София на старта на плейофите в efbet Лига.

Срещата в Кърджали беше пред провал, тъй като домакините до последно не бяха решили дали ще вземат участие в мача, заради назначението на ВАР-съдията, но в крайна сметка мач имаше.

Тази загуба пък е четвърта от последните пет мача на "железничарите" в елита и вече е на седем точки от днешния си съперник.

В 8-ата минута Милен Желев пробва изстрел от дистанция, но прати топката над вратата. В 15-ата минута Радослав Цонев стреля от пряк свободен удар, но над вратата. Секунди след това Цонев получи в наказателното поле и отправи диагонален изстрел, но право в ръцете на Любенов. В 23-ата минута Желев комбинира със Станислав Иванов, който върна за Цонев, но ударът на бившия футболист на Левски мина покрай вратата. След корнера Пламен Крачунов стреля с глава, но в страничния стълб.

В 26-ата минута Цонев отново стреля от пряк свободен удар, но право в ръцете на Любенов. Две минути след това Станислав Генчев трябваше да извърши принудителна смяна, като Мартин Райнов напусна, а на негово място влезе Юлиан Ненов.

В 37-ата минута Арда поведе в резултата. Мики Орачев опита да върне към Марио Петков в невралгична зона, от което Преслав Боруков се възползва, отнемайки топката и пращайки я във вратата на Любенов.

В края на първата част домакините удвоиха аванса си. Преслав Боруков пусна, към Станислав Иванов, който отблизо на празна врата се засуети, но в крайна сметка успя да прати топката във вратата за 2:0.

В 68-ата Илия Юруков направи преднината на Арда класическа със страхотно попадение от дистанция.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети