Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Арсенал подготвя тежък двоен трансферен удар по Юве

Спорт

Арсенал подготвя тежък двоен трансферен удар по Юве

Арсенал подготвя тежък двоен трансферен удар по Юве - Tribune.bg

Отборът на Арсенал подготвя двоен трансферен удар на стойност от около 113 милиона евро за дуото на Ювентус Душан Влахович и Фабио Мирети.

„Артилеристите“ са готови да влязат в следващата фаза от своят „процес на възстановяване“ през януари, когато се очаква да погледнат отново сериозно на трансферния пазар, за да подсилят допълнително тима на Микел Артета.

Арсенал направи огромен напредък на трансферния пазар през последните няколко години и бавно се опитва да стопи разликата със съперниците си от Голямата шестица. Сега те са тези, които гледат с пренебрежение към останалата част от дивизията от върха, след като спечелиха шест от седемте си мача във Висшата лига през този сезон. През лятото в Лондон акостираха Габриел Жезус и Олександър Зинченко от Манчестър Сити, Фабио Виейра от Порто, вратарят Мат Търнър и младия Маркиньос. 

Според „Calciomercato“ обаче дуото на Юве Влахович и Мирети са най-новите имена в списъка на Арсенал. Влахович е играч, който „артилеристите“ се опитаха да привлекат през януари тази година, когато беше още въ Фиорентина.

Въпреки че бяха готови да дадат исканата от „Ла Виола“ сума, сръбският национал не пожела да премине на „Емират“, а вместо това премина в Торино. Причината, която тогава беше изтъкната бе, че нападателят и неговите представители не смятат, че проектът на Артета е обещаващ. Може да се твърди, че Влахович може да съжалява за решението си, тъй като Ювентус се представя много под очакванията до момента, като има едва две победи от седем мача в Серия А, както и две поражения в Шампионска лига.

Мирети е другото интересно име в списъка. 19-годишният полузащитник прави много силно начало на кампанията за Юве, като стартира в четири от седемте мача на тима в Калчото, както и в двете срещи на „биаконерите“ в ШЛ.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Арсенал, Ювентус

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати