Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Аржентина върви уверено към нов трофей на Копа Америка

Спорт

Аржентина върви уверено към нов трофей на Копа Америка

Аржентина върви уверено към нов трофей на Копа Америка - Tribune.bg

Макар и без контузения Лео Меси и с голяма част от резервите си, Аржентина успя да се справи тази нощ и с Перу (2:0), записвайки трета поредна победа в група D на Копа Америка. Световните шампиони нямат все още допуснат гол, докато са отбелязали общо 5 във вратата на своите противници. "Гаучосите" изглеждат твърде уверени и солидни по пътя към нов триумф в турнира, спечелен от тях и в последното издание през 2021 година.

Букмейкърът 8888.bg счита, че действително Аржентина ще повтори постижението си и отново ще вдигне трофея. Вероятността за това събитие е 38,5 процента. Шансовете на Бразилия да стане шампион са 28,6%, тези на Уругвай 20%, а на Колумбия 13,5%. Нормално е да се мисли, че най-големият съперник на Аржентина ще бъде Селесао. Отборът, обаче не тръгна никак добре и записа нулево равенство с аутсайдера в групата Коста Рика на старта. След това, обаче бразилците "избухнаха" и разгромиха с 4:1 Парагвай, като два гола вкара звездата на Реал (Мадрид) Винисиус.


Сега на Селесао предстои трети, решителен мач в групата срещу солидния състав на Колумбия. Букмейкърът 
8888.bg очаква възходът в играта на отбора да продължи и да се стигне до нова победа за Бразилия. Вероятността за това събитие е 53,2 процента. Шансовете за равенство са 26,2%, а за победа на Колумбия 20,8%.

За Селесао е важно да спечели този мач, за да може да оглави класирането в група D. В момента начело там е именно Колумбия с 6 точки, докато тимът Винисиус и компания е с 4. В случай, че останат на второ място, бразилците почти сигурно ще играят на четвъртфинала срещу Уругвай, което едва ли им харесва като перспектива. Далеч по-привлекателен е вариантът съперник на Селесао там да е САЩ или Панама, които се борят за второто място в класирането на група C.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати