Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Балъков: Не очаквам промени в Локо Пд след напускането на Акрапович

Спорт

Балъков: Не очаквам промени в Локо Пд след напускането на Акрапович

Снимка:

В неделя ЦСКА 1948 ще с изправи срещу Локомотив (Пловдив) на "Лаута".

"Доволни сме, че засега нашият мач ще се играе. Това е нещо позитивно след паузата за националния отбор. При нас всичко е нормално, с изключение на Симеон, който е заразен с COVID-19. Правим по два теста седмично и засега сме здрави". 

"Много трудно е да се каже каква е правилната рецепта, но да се спре първенството не е правилно. Правилата, които са дали от футболния съюз, са за всички. Ако се спазват, някои отбори ще пропуснат някои кръгове. Трудно всичко ще бъде коректно за отборите. Трябва да имаме по-малко контакт с други хора и да внимаваме. Трябва да имаш и малко късмет. Никой не е застрахован, че това няма да му се случи. Логично е да мислим, че без Акрапович Локомотив ще е разколебан. Двамата помощници на Акрапович познават добре философията му и едва ли ще опитват да променят нещо. Изобщо не се замисляме дали това ще бъде добре, или ще бъде зле за нас. Отиваме да вземем трите точки".

"Винаги един отбор, който има по-малко болни футболисти, ще има леко предимство спрямо другите. Защото няма да има прекъсване на тренировъчния процес, както е при другите. Всичко във футболния съюз засега е временно. След време ще има ново ръководство, а може и да остане това. Независимо дали имахме качества на футболистите, аз исках да направим някаква промяна. Десет мача след мен темата отново е отворена. Трябва промяна. Не може без промяна. Ще трябва време - една промяна не става от днес за утре. Целта на ЦСКА 1948 е да има млади футболисти, които да обиграва и след време да се разчита на тях в националните гарнитури. Може би трябва да идват по-млади футболисти и да се разчита на една добра смесица. Трябва да има и опит, за да може младите футболисти да израстват покрай тях. При всички положения ще трябва време".

"Докато не се убедим, че нещата трябва да се коригират по някакъв начин, няма нужда да променяме политиката. Тепърва започнахме тази политика да даваме път на млади футболисти. Накрая на това първенство ще седнем да мислим дали трябва да подобряваме нещо, дали нашите цели ще се подобрят. Засега играем мач за мач. Това е първата ни година в елита. Амбициите ни са изключително големи. Не искам да бъдем като българския футбол - да прескачаме етапи от развитието си и да бъдем търпеливи", завърши изказването си мениджърът на ЦСКА 1948.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още