Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. България отстъпи на Азербайджан във втората контрола

Спорт

България отстъпи на Азербайджан във втората контрола

България отстъпи на Азербайджан във втората контрола - Tribune.bg
Снимка:

Приятелските мачове са част от подготовката и на двата отбора за предстоящите в началото на август олимпийски квалификации

Женският национален отбор по волейбол на България отстъпи на Азербайджан с 1:3 (23:25, 14:25, 25:17, 21:25) във втората контрола между двата тима, която се игра в залата на спортен комплекс „Сила“ в Пловдив.

Така, след успеха на „лъвиците“ в първия мач с 3:1 гейма, двата тима завършиха наравно в проверките. Приятелските мачове са част от подготовката и на двата отбора за предстоящите в началото на август олимпийски квалификации, припомня Българската федерация по волейбол.

Съставът на България ще се бори за олимпийска квота на турнир в САЩ, като съперници на волейболистките ни са домакините, Аржентина и Казахстан.

С най-голям актив за България в мача бе Гергана Димитрова, която реализира 12 точки (1 ас, 1 блокада). Нася Димитрова завърши с 9 точки ( 1 ас, 2 блокади). Със същия актив от 9 точки приключи и Силвана Чаушева (1 блокада). Реализатор за победата на Азербайджан бе Полина Рахимова с 24 точки (4 блокади).


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати