Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. България отстъпи във втората контрола със Сърбия

Спорт

България отстъпи във втората контрола със Сърбия

България отстъпи във втората контрола със Сърбия - Tribune.bg
Снимка:

Контролите са част от подготовката на "лъвовете" за олимпийската квалифиция във Варна (9-11 август)

Мъжкият национален тим загуби втората приятелска среща със Сърбия в Белград. След успеха с 3:2 днес нашите отстъпиха с 2:3 в петте гейма, които изиграха двата състава. Този път старши треньорът Силвано Пранди заложи на по-различен стартов състав и като титуляри започнаха Добромир Димитров, Тодор Скримов, Мартин Атанасов и Теодор Тодоров. Докрая на срещата в игра се появиха почти всички състезатели.

Най-резултатен бе Скримов, който записа 20 точки. Много добре се представи и Атанасов, завършил със 17 (6 аса). Капитанът Виктор Йосифов пък постигна 100% успеваемост в атака (9 от 9 опита). Към тях центърът добави 2 аса и 2 блокади.

Контролите са част от подготовката на "лъвовете" за олимпийската квалифиция във Варна (9-11 август), припомнят от Българската федерация по волейбол. Билетите за турнира вече са продажба, като можете да ги закупите онлайн на ticketportal.bg, партньорската мрежа и на касите на Двореца на културата и спорта.

Националите се прибират в София и директно пътуват за Самоков, където продължава подготвителният лагер за олимпийската квалификация.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети