Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. България поведе с 2-0 победи на Коста Рика за Купа „Дейвис“

Спорт

България поведе с 2-0 победи на Коста Рика за Купа „Дейвис“

България поведе с 2-0 победи на Коста Рика за Купа Дейвис - Tribune.bg
Снимка:

Александър Лазаров донесе втори успех за нашия отбор

България поведе с 2-0 победи при гостуването на Коста Рика в среща за оставане в група II на зона Европа/Африка на купа "Дейвис".


В първата среща Димитър Кузманов победи с 6-4, 6-2 Хулиан Саборио за 70 минути игра. Мико направи пробив в гейм номер 12 в първия сет за да спечели с 6-4. Във втората част Кузманов успя да направи два пробива и да затвори мача с 6-2.

След това Александър Лазаров се наложи със 7-5, 4-6, 6-3 над Хесе Флорес. Алекс стигна първи до пробив в мача за 3-1, но веднага допусна рибрейк. При 6-5 Лазаров поведе с 40-30 при подаване на Флорес и от първата си възможност спечели сета със 7-5. Във втората част Алекс допусна пробив за 4-5 и Флорес изравни сетовете с гейм на 30. В третата решителна част Лазаров дръпна с 4-1 и затвори мача с 6-3 след 1 час и 47 минути игра.

В събота срещу неделя точно в полунощ българско време е срещата по двойки. За нея са заявени Адриан Андреев и Александър Донски срещу Хесе Флорес и Пабло Нунес. След това са и последните две срещи на сингъл. Баражът се играе на твърди кортове на открито в Сан Хосе.
България е в състав Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Адриан Андреев и Александър Донски с капитан Тодор Енев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети