Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. България с висока оценка за Европейската купа по джудо

Спорт

България с висока оценка за Европейската купа по джудо

България с висока оценка за Европейската купа по джудо - Tribune.bg
Снимка:

Българска федерация по джудо получи висока оценка за организацията на Европейската купа по джудо за мъже. Надпреварата се проведе миналият уикенд (1-2 февруари) в столичната зала „Арена Армеец“ с участието на състезатели от 36 страни.

Двубоите от турнира изгледа и президентът на Европейския съюз по джудо Сергей Соловейчик. Той и всички делегации са похвалили Българска федерация по Джудо за домакинството и предложените условия.

„Организацията е на много високо нито по думите на президента на Европейския съюз по джудо  Соловейчик. Всички делегации са много доволни, щом като ни видят казват: „Поздравления!“. Като за Европейска купа е една от най-добрите“, коментира пред Boec.BG вицепрезидентът на  родната федерация Даме Стойков.

Той даде и висока оценка на родните състезатели. „На българското джудо през последните 10-15 години му липсваше това, което сега има – централизирана подготовка на националните отбори, по-разширени състави и те нещата ще се получат. Треньорското ръководство и на младежите, и на мъжете, засега се справя успешно. Близо 40 души бяха на лагер на Белмекен и само преди седмица се прибраха. Ето вече виждаме резултатите. Не става дума да се печелят само медали, всички се бориха уникално“, добави още Стойков.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети