Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. България тръгва по пътя към Евро 2024

Спорт

България тръгва по пътя към Евро 2024

България тръгва по пътя към Евро 2024 - Tribune.bg
Снимка:

"Лъвовете" се изправят срещу основния си съперник за първото място в група 4 на Лига C от турнира Лигата на нациите Северна Македония.

Момчетата на селекционера Ясен Петров са амбицирани да спечелят пред пълните трибуни на "Хювефарм Арена" в Разград от 19,00 часа.

Специалистът няма да разчита нападателите Георги Йомов и Радослав Кирилов, които са аут от групата заради травми. Очакванията са двамата да са възстановени за втория ни мач от турнира срещу Грузия на 5 юни, който също ще се проведе в Разград.

Очаква се Петров да заложи на четирима играчи на Левски от първата минута. Това са опитният страж Николай Михайлов, халфовете Филип Кръстев, Илиян Стефанов и Георги Миланов, който ще заеме десния фланг. На левия ще играе Кирил Десподов. Голямата въпросителна пред Петров е кой да води атаката, като възможностите пред него са Атанас Илиев, Георги Минчев или Мартин Минчев.

В центъра на защитата ще започнат близнаците Петко и Андреа Христови, а като бекове ще действат Иван Турицов и Антон Недялков. На стадиона в Разград се очакват около 10 000 зрители, като 200 от тях ще са от Северна Македония.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

ГРИША ГАНЧЕВ СВИНКИТЕ НЕ БИВА ДА СЕ РАДВАТ.СТАДИОН,НЯМА ДА ИМАОТИ МНОГО АРХИТЕКТИ СА ПРОТИВ СТРОИТЕЛСТВОТО НА НОВ СТАДИОН ВЪРХУ ДЪРЖАВНА ЗЕМА.ЦЕЦКА КАТО СЕЛСКИ ОТБОР ,ПО ТОЧНБО МИКРЕНСКИ Е РЕДНО ДА ИГРАЕ ПО ПОЛЯНИТЕ НА СЕЛО ДРЪМША,А НЕ В ПАРКА С НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ.БОРИСОВАТА ГРАДИНА.НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА СЛУША ЦЦКА Е ШАМПИОН-ЕЖТЕ Г О В Н А ЦЯЛ ВАГОН.
07.06.2022 18:35 / Отговор
ГРИША ГАНЧЕВ К У Р ЗА ЦЕЦА ЕВРОПИЗДЕЦА
07.06.2022 18:36 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети