Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. България U19 с категорична победа в първата си контрола в Турция

Спорт

България U19 с категорична победа в първата си контрола в Турция

България U19 с категорична победа в първата си контрола в Турция - Tribune.bg
Снимка:

Юношеският национален отбор на България до 19 г. постигна убедителен успех с 4:0 над Северна Македония U19 в първата си контролна среща от подготвителния лагер в турския курорт Алания.

Тимът на Ангел Стойков не остави съмнения в превъзходството си в нито един момент от мача и спокойно можеше да се поздрави с още по-изразителна победа.

След няколко добри шанса за попадение в началото, пропиляни от нашите нападатели, младите „лъвчета“ откриха резултата в 34-тата минута, когато центриране на Никола Илиев попадна на главата на централния ни нападател Георги Трифонов, който намери мрежата.

Втория гол отново бе реализиран от Трифонов в 62-рата минута след ново центриране отляво, този път на Цветанов. Влезлият като резерва Мартин Сораков пък бе автор на другите две попадения. В 67-мата минута футболистът на Славия завърши отлична комбинация с изстрел от малък удар за 3:0, а малко след това открадна топката от македонската отбрана и след самостоятелен пробив оформи крайния резултат.

В следващите си две проверки на турска земя България U19 ще срещне връстниците си от Молдова (1 февруари) и Шахтьор Донецк (4 февруари).


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети