Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. България загуби от Франция на полуфиналите на Европейското

Спорт

България загуби от Франция на полуфиналите на Европейското

България загуби от Франция на полуфиналите на Европейското - Tribune.bg

Националният отбор на България по волейбол за мъже до 18 години загуби от Франция на полуфиналите на европейското първенство в Тбилиси, Грузия.

Селекцията на треньора Виктор Карагьозов отстъпи с 0:3 (15:25, 23:25, 20:25) гейма и в неделя ще играе за бронзовите медали срещу загубилия от втория полуфинал между Италия и Сърбия.

Срещата започна лошо за българския отбор, който се оказа изоставащ с пет точки още в средата на първия гейм и не бе в състояние да съкрати пасива си.

Българите показа по-различно лице във втория гейм, в който играта се водеше точка за точка. Франция обаче успя да направи серия от три поредни точки, с които да поведе с 21:19 и така да си подсигури и втория гейм. Това повлия на българския тим, който изостана с 0:4 точки в началото на третия гейм. Младите национали скъсиха пасива си до две точки при 19:17, но Франция отново показа по-добро ниво в края и затвори мача.

За България Александър Къндев завърши с 11 точки, а Стелиян Делибосов добави 9. За Франция над всички бе Тома Пюжол с 22 точки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати