Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. България загуби с 0:3 от световния шампион

Спорт

България загуби с 0:3 от световния шампион

България загуби с 0:3 от световния шампион - Tribune.bg

Разликата в класите си пролича, както и достойнствата на нашия тим

Националният отбор на България загуби с 0:3 гостуването си на световния шампион Франция в контролна среща, изиграна на "Парк де Пренс". "Лъвовете" бяха последният съперник на "петлите" преди те да започнат участието си на Евро 2020 това лято.

Националите ни допуснаха три гола, но показаха добра игра и затрудниха съперника в опитите му да стигне до вратата. Най-добър от нашите определено беше вратарят Даниел Наумов, който се намеси отлично на няколко пъти и спаси поне три сигурни попадения във вратата ни.

Във 2-та минута Мбапе стреля към вратата на Наумов, но топката мина покрай вратата на "лъвовете". Две минути след това Божиков блокира удар на Бенжамен Павар.

В 24-ата минута Десподов потърси Атанас Илиев малко пред наказателното поле, но пасът му бе неточен, малко след това Илиан Илиев изведе Десподов по фланга, но Варан спря играча на Лудогорец с нарушение.

След половин час игра французите откриха резултата. След финтове на Мбапе, топката се отби от Турицов, а Гризман с акробатично изпълнение, за което му помогна и рикошет в главата на Ивайло Чочев, прати топката във вратата на Наумов за 1:0. В 38-ата минута голмайсторът на Реал Мадрид Карим Бензема напусна терена заради контузия в бедрото. На негово място се появи Оливие Жиру.

В 40-ата минута нов брилянтен пас на Погба изведе Мбапе, който пусна към нахлуващия на скорост в наказателното поле Антоан Гризман, но Даниел Наумов с върха на пръстите си успя да избие топката над вратата.

В 49-ата минута Мбапе с финт се измъкна от Турицов и отправи изстрел, но Наумов боксира. В 62-ата минута Наумов изби след центриране на Люка Дин. Малко след час игра Дембеле изведе Мбапе и нападателят нс ПСЖ стреля ниско по тревата, но покрай целта.

В 79-та минута Димитър Илиев задържа добре отдясно и пусна към Карагерен, но ударът му беше крайно неточен. Три минути по-късно Оливие Жиру подпечата победата на "петлите". Той получи пас по земя от Павар и подложи крака си, за да прати топката в мрежата на Наумов.

Минута преди края на редовното време пък Жиру оформи крайното 3:0 след бърза труходова атака на "петлите", минала през Льомар, стигнала до Бен Йедер и нападателят на Челси завърши с точен изстрел.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати